RETOUR- EN TERUGGAVEBELEID

Jammer dat je een artikel/artikelen terug wilt sturen. Onze retourvoorwaarden vind je hieronder:

Boeketten, bloemen en droogbloemen

Het is niet mogelijk om een boeket naar retour te sturen of in de winkel terug te brengen. Op bloemen is namelijk het herroepingsrecht uitgesloten i.v.m. de beperkte houdbaarheid hiervan.

Potten en Kunstplanten

Potten, kunstplanten en andere niet-organische artikelen kun je wel naar ons retourneren. Wij hanteren hiervoor een retourtermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat lopen op de dag nadat alle artikelen uit de bestelling bezorgd zijn. Onze voorwaarden voor retournering zijn:

  • Het artikel moet nog in originele verpakking zitten en ongebruikt zijn.
  • Je dient binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Dat kun je doen door een mail te sturen naar info@siebersbloemwerkers.nl. Vermeld daarbij het bestelnummer, het artikel en de reden voor retournering.
  • Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om het artikel te retourneren.
  • Ontvangen retouren die niet zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen.
  • Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg zijn van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.
  • Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat artikelen onbeschadigd bij ons aankomen. Als er tijdens transport onverhoopt iets gebeurd waardoor schade ontstaat of zelfs verlies, dan kan er geen beroep worden gedaan op teruggave.
  • De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling

Als je een artikel volgens de retourvoorwaarden hebt geretourneerd dan ontvang je een volledige terugbetaling van het desbetreffende artikel, hieronder vallen niet de bezorgkosten.
Mochten er eventuele extra kosten in rekening gebracht zijn ten gevolge van een andere manier van bezorgen dan standaard overeengekomen, dan worden deze kosten ook niet terugbetaald.
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het aankoopbedrag van het betreffende artikel van ons terug.
Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten retour hebben ontvangen.

Retouradres

Onze retourvoorwaarden voor de producten die wij in de webshop verkopen zijn hierboven beschreven.
Wil je een artikel naar ons retourneren, dan kun je het retoursturen naar onderstaande adres of persoonlijk afgeven in de winkel.

Siebers Bloemwerkers
O.v.v. retour bestelling webshop
Zandstraat 29
5425 VA De Mortel

De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.