EEN BLOEMENWINKEL VAN 1.000M² BOMVOL INSPIRATIE

Laat je inspireren door een bezoek aan onze bloemenwinkel in Gemert, de Mortel. Meer dan 1000 m2 bomvol groene interieurinspiratie. Voor jezelf of om een ander mee te verblijden.
Onze bloemenwinkel bevat meer dan een bloemisterij. Het is een uniek assortiment van bloemen, vazen, boeketten, potten, planten, droogbloemen, schalen en kunstbloemen. Verschillende stijlen, levendige kleuren en altijd op de hoogte van de laatste trends. Ieder bezoek aan de winkel is een nieuwe belevenis, onze bloemenwinkel verandert namelijk regelmatig van assortiment, stijlen en uitstraling.

In onze winkel staan de Siebers Bloemwerkers in Gemert voor je klaar om je te inspireren en adviseren om groen- en bloemwerk te vinden dat bij jou past. Daarnaast worden boeketten speciaal en uniek naar jouw wens gemaakt. Ieder bloemwerk bij Siebers Bloemwerkers is uniek en gemaakt met vakmanschap en aandacht voor jou en de natuurlijke materialen.

BLOEMEN

In onze koelcel staan 500 soorten bloemen die dagdagelijks vers geleverd worden. Creëer je eigen bloemboeket naar wens of laat je verrassen met een creatie naar jouw keus door de Siebers Bloemwerkers. Thuis kun je nog 7 dagen van de geuren en kleuren van onze verse bloemen genieten.

ADVIES OP MAAT

Ook voor advies over het onderhoud van jouw planten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken tijd voor je vrij en denken graag mee over de perfecte omstandigheden voor een groeiend en bloeiend interieur. Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen, bezoek dan onze webshop of maak een afspraak voor advies aan huis.

OFFERTE AANVRAAG

Heb je een bijzondere gelegenheid en wil je graag de mogelijkheden bespreken en een kostenindicatie? Neem dan contact met ons op. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel voor inspiratie en advies.