MET ECHTE AANDACHT

Siebers Bloemwerkers is in 1982 opgericht door Paul en Elise Siebers met de naam ’t Bluumke. Het is een prachtig familiebedrijf dat in 2020 overgenomen is door Tom Siebers, talent in de bloemenbranche en de derde zoon van Paul en Elise. In 2021 is het bedrijf omgedoopt tot Siebers Bloemwerkers. Met evenveel passie, inzet, creativiteit en vakmanschap als ’t Bluumke én met een nog grotere passie voor maatwerk. Siebers Bloemwerkers is de partner op het gebied van groen- en bloemwerk. Inspirerend, verrassend en raak, op ieder moment, met echte aandacht.

ECHTE AANDACHT
VOOR JOU

Bij Siebers Bloemwerkers adviseren wij graag op basis van het waarom. Wat is de reden van je aankoop, voor wie is het bestemd en welk gevoel wil je bereiken? Op basis van jouw verhaal creëren wij een product dat inspireert, verrast en raakt.

ECHTE AANDACHT
VOOR DE PRODUCTEN

Met de unieke vakkennis en expertise van het team onder leiding van Tom Siebers realiseren wij ieder product vanuit techniek en vakmanschap met een enorme dosis creativiteit. Op basis van natuurlijke materialen van kwaliteit realiseren wij een veelzijdig en uniek assortiment om aan alle specifieke wensen tegemoet te komen.

ECHTE AANDACHT
VOOR TRENDS

Ons assortiment is uniek en vernieuwend. Bezoek onze winkel en laat je inspireren door woonaccessoires, potten, vazen en boeketten die nét even anders zijn en precies passen bij jouw interieur, event, bedrijf of bruiloft. Wij komen ook graag op locatie kijken wat het beste bij jouw stijl past.

“Met echte aandacht, dat is waar Siebers Bloemwerkers voor staat.”

BIJ ONS WERKEN

Siebers Bloemwerkers is een groeiende en bloeiende werkomgeving in De Mortel, Noord-Brabant. De werkomgeving inspireert en verrast en er is volop mogelijkheid om jezelf uit te dagen. Wij werken met een hecht team van nuchtere bloemwerkers met passie voor het vak. Siebers Bloemwerkers is een echt familiebedrijf waar een positieve cultuur en gezelligheid van nature aanwezig zijn. Een sociaal, dynamisch en klantgerichte partner in bloemen die altijd op zoek is naar nieuw talent.

Ben jij benieuwd hoe het werken bij Siebers Bloemwerkers zal zijn? Bezoek onze winkel voor een goede eerste impressie of neem vrijblijvend contact op met Tom Siebers door een mail te sturen naar info@siebersbloemwerkers.nl of telefonisch via 0492 – 365 058.

VACATURES

Bloemist/Verkoopmedewerker

16-32 uur per week

Minimaal 1 jaar ervaring in de bloemenbranche

Is je interesse gewekt? Stuur je motivatie en CV naar info@siebersbloemwerkers.nl of bel naar 0492 36 50 58

OPEN SOLLICITATIE

Geen openstaande vacatures op dit moment? Neem vrijblijvend contact op met Tom Siebers om te kijken naar de mogelijkheden. Bij Siebers Bloemwerkers staan wij altijd open voor enthousiaste kandidaten met passie voor het vak.

BIJBAAN OF STAGE

Op zoek naar een bijbaan of stageplaats? Neem vrijblijvend contact op met Tom Siebers (info@siebersbloemwerkers.nl) of telefonisch (0492 – 365 058) om te informeren naar de mogelijkheden.

BLIJF OP DE HOOGTE