AANDACHT VOOR EEN WAARDEVOL AFSCHEID

Het afscheid van een naaste is verdrietig, maar ook een mooi en waardevol moment om terug te kijken en een laatste eer te bewijzen aan de overledene. Het afscheid is persoonlijk en intiem. Siebers Bloemwerkers staat graag klaar om het afscheid op passende wijze met bloemwerk te omlijsten. Met rouwbloemwerk dat raakt. Met rouwbloemwerk dat met sfeer, kleuren en geuren het mooie geleefde leven onderstreept.

PERSOONLIJKE AANDACHT MET VASTE CONTACTPERSOON

Tom Siebers is met zijn open karakter, rustige en nuchtere houding en sociale kracht een fijne partner om het rouwbloemwerk mee samen te stellen. Samen in gesprek komen tot rouwbloemwerk dat precies bij jou past. Dit rouwbloemwerk kan bestaan uit rouwboeketten, losse bloemen, kistbedekking en/of een rouwkrans. Er zijn ontelbare mogelijkheden en we denken graag met jou mee om te bepalen wat het beste past om de dag naar jouw wens met bloemen te verrijken.

Neem contact op om de mogelijkheden met Tom te bespreken.

CONTACT

ROUWBLOEMEN BESTELLEN VOOR UITVAART?

Siebers Bloemwerkers is aangesloten bij WishFlowers voor het verzorgen van alle soorten rouwbloemen. Via deze partner kunt u bij ons rouwstukken, rouwboeketten, rouwkransen, kistbedekkingen en rouwbiedermeiers bestellen. We bieden enorm veel keuze in kleur, maat en stijl.
Heeft u hulp nodig? Aarzel dan niet om even te bellen of binnen te lopen.

BESTEL ROUWBLOEMEN

UITVAART ONDERNEMERS

Ben je op zoek naar een betrouwbare vaste partner om het rouwbloemwerk uit handen te nemen? Bij Siebers Bloemwerkers heb je een vast aanspreekpunt met sociaal karakter. Een betrouwbare en flexibele partner met aandacht voor het moment en unieke talent om de nabestaanden uit te vragen naar de wensen. Wij gaan graag vrijblijvend in gesprek om een mogelijke samenwerking te bespreken.

  ROUWBLOEMEN VERZORGEN

  STAP 1

  Een open gesprek met de nabestaanden waarin met respect en geduld het gewenste bloemwerk wordt uitgevraagd. Dit kan in samenwerking met de uitvaartverzorger of naar wens individueel. Door het stellen van de juiste vragen en met oprechte interesse voor het levensverhaal komt een gewenst bloemadvies naar boven. Dit gesprek kan plaatsvinden bij de nabestaanden thuis of op een andere locatie naar wens.

  STAP 2

  Voorstel van het rouwbloemwerk zoals naar voren gekomen uit het gesprek. Een heldere uiteenzetting van het bloemwerk, de kosten en overige mogelijkheden. Gegarandeerd een bloemrijke omlijsting op maat voor de dag van het afscheid. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de levering en er is een korte lijn tussen Siebers Bloemwerkers en de uitvaartverzorger.

  STAP 3

  Levering van het rouwbloemwerk. Op de dag zelf is alles tot in de puntjes geleverd. Je hebt aan één blik genoeg en alles loopt volgens planning. Je hebt een vast aanspreekpunt bij Siebers Bloemwerkers en kunt rekenen op leveringszekerheid, kwaliteit en expertise.

  PROJECTEN

  Laat je verrassen, inspireren en raken door de mooiste rouwbloemwerken gerealiseerd door Siebers Bloemwerkers.