KANTOOR INTERIEURBEPLANTING

Het bieden van een inspirerende en fijne werkplek krijgt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Medewerkers worden geprikkeld en uitgedaagd door een creatieve werkomgeving vol kantoorplanten. Het creëren van een inspirerende werkplek met behulp van interieurbeplanting werkt niet alleen goed voor de creativiteit maar is daarnaast ook goed voor de productiviteit. Kantoorbeplanting en bijvoorbeeld een plantenwand op kantoor krijgen steeds vaker een prominente rol op kantoor.

Mogelijkheden om de werkplek te verrijken met groen- en bloemwerk:

 • Creëer een fijne groene omgeving: gebruik planten, potten, plantenwanden, bomen, boeketten en vazen;

 • Styling in wanddecoratie: een groene plantenwand of moswand op kantoor is dé trend van nu;

 • Aankleding kantoortuin door kantoorbeplanting: creëer meerdere ruimtes door een kantoor afscheiding van planten;

 • Bloemenabonnement: iedere week de geuren en kleuren van verse bloemen op kantoor;

 • Droogbloemen of -planten: als kantoorbeplanting de perfecte sfeermakers voor donkere ruimtes;

 • Kunstbloemen: een levendige uitstraling op kantoor en geen verzorging nodig.

POSITIEVE EFFECTEN VAN ZAKELIJKE BEPLANTING

Minder ziekteverzuim
Inspirerende werkomgeving
Positieve effecten op gemoedstoestand
Verbetering van de luchtvochtigheid
Goede akoestiek in kantoortuin
Luchtzuivering door planten
(Bron: onderzoek van de Wageningen Universiteit)

ADVIES OP MAAT

Tom Siebers komt graag langs op kantoor voor een goed beeld van de werkomgeving om zo een groen kantoor te creëren. Samen maken wij jouw werkplek tot een inspirerende omgeving met kantoorplanten die jouw klanten en medewerkers verrast en raakt. Een fijne plek die voelt als thuis. Wil je na een bepaalde periode een andere uitstraling? Dan staan wij graag weer voor je klaar om de kantoor interieurbeplanting te vernieuwen met groen- en bloemwerk.

INTERIEURBEPLANTING VOOR THUIS

Je eigen huis is de plek waar je tot rust komt en je de grootste hoeveelheid van je tijd doorbrengt. Onderstreep jouw eigen stijl met potten, planten en bloemen naar jouw wens. Het gebruik van planten en bloemen in de woonkamer versterkt het huiselijk gevoel, is goed voor de luchtvochtigheid en de akoestiek in huis. Slaapkamerplanten zijn daarnaast uiterst geschikt op de baby- of kinderkamer om de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid te ondersteunen. Naast de mooie uitstraling door groene interieurbeplanting dus ook een genot op het gebied van leef comfort.

Een groeiende en bloeiende thuisomgeving:

 • Bloemenabonnement: iedere week die verse bloemengeur in huis;

 • Styling: planten, bloemen, potten, bomen, hangplanten, kies wat bij jou past;

 • Wanddecoratie: groene plantenwand of een mosschilderij, dé trends van nu;

 • Droogbloemen: perfecte sfeermakers voor donkere ruimtes in huis;

 • Kunstbloemen: een levendige uitstraling en geen verzorging nodig.

Bezoek de bloemenwinkel en laat je inspireren of bel vrijblijvend voor advies aan huis. Samen kijken we naar de beste plekken voor interieur beplanting in jouw huis om je eigen omgeving de finishing touch te geven die bij jullie past. Daarnaast word je voorzien van advies voor de verzorging van jouw planten in huis.

Interieurstylisten & interieurarchitecten

Ben je op zoek naar een creatieve vaste partner als aanvulling op je eigen diensten? Bij Siebers Bloemwerkers heb je naast een vast aanspreekpunt voor interieur beplanting, ook een flexibele en betrouwbare partner die op de hoogte is van de laatste groene stylingtrends die de finishing touch zijn op jouw stylingsadvies. Wij gaan graag vrijblijvend in gesprek om een mogelijke samenwerking te bespreken.

  PROJECTEN

  Laat je verrassen, inspireren en raken door de mooiste interieurprojecten gerealiseerd door Siebers Bloemwerkers. De creatieve en unieke bloemist uit Gemert.