Decoratie verhuur

Bij Siebers Bloemwerkers zijn we gepassioneerd over het transformeren van ruimtes met de betoverende kracht van bloemen. We bieden een uitgebreide selectie van bloemdecoraties die je evenementen, feesten en speciale gelegenheden tot leven brengen. Of je nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een privéfeest organiseert, onze bloemencreaties voegen een vleugje elegantie, kleur en magie toe aan elke locatie.

Onze Aanpak

Bij Siebers Bloemwerkers begrijpen we dat elke gebeurtenis uniek is. Daarom werken we nauw met onze klanten samen om hun visie om te zetten in adembenemende bloemenarrangementen. Ons team van ervaren bloemstylisten heeft oog voor detail en een ongeëvenaarde passie voor bloemkunst. We luisteren naar je wensen, nemen de sfeer van je evenement in overweging en creëren op maat gemaakte decoraties die de juiste toon zetten.

  • Eye Catchers: Een echte blikvanger, helemaal afgestemd op jouw wensen, voor een onvergetelijk evenement;

  • Tafelarrangement: Prachtige bloemstukken die je tafels tot blikvangers maken;

  • Backdrop: perfect voor jullie ceremonie, de finishing touch van jullie dag;

  • Seizoens gebonden arrangementen: Aangepaste arrangementen die de kleuren en texturen van het seizoen weerspiegelen;

  • Speciale thema arrangementen: Unieke bloemdecoraties afgestemd op het thema van je evenement;

EYE CATCHERS

Een echte blikvanger, helemaal afgestemd op jouw wensen, voor een onvergetelijk evenement.  Wat je ook in gedachten hebt, wij helpen je bij het creëren van een ‘eye catcher’ die de sfeer van jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

TAFELARRANGEMENT

Prachtige bloemstukken die je tafels tot blikvangers maken. Samen creëren we bloemwerk naar wens die passen bij dit moment.

BACKDROP

Of je nu kiest voor romantische bloemen, een seizoensgebonden look of een minimalistisch ontwerp, we maken het voor je waar.

SEIZOENS GEBONDEN ARRANGEMENTEN

Laat de natuur de toon zetten voor jouw evenement met onze prachtige seizoensgebonden bloemenarrangementen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, we creëren schitterende bloemstukken.

SPECIALE THEMA ARRANGEMENTEN

Of je nu een zakelijk evenement plant, een bruiloft, een feest of een speciale viering, we werken nauw met jou samen om de perfecte bloemstukken te creëren die passen bij jouw gekozen thema.