AANDACHT VOOR BLOEMEN OP JULLIE BRUILOFT

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. Het door jullie gekozen samenspel van locatie, gasten, bruidsjurk, diner en prachtige sfeervolle omlijsting. Bloemen voor de bruiloft zijn de finishing touch voor jullie dag. Jullie bruiloft vol bloemen wordt onvergetelijk. Maak deze dag compleet door trouw bloemen die bij jullie passen. Laat je verrassen door Tom Siebers en laat de details tot in de puntjes kloppen. Van bruidegom corsage tot tafelaankleding en van het bruidsboeket tot de styling van het feest. Bloemen voor je bruiloft zijn een verrijking!

Waar kun je aan denken bij bloemen voor het huwelijk:

 • Bruidsboeket: van subtiel en romantisch tot natuurlijk en stoer;

 • Corsages: maak de dag compleet door verse corsage voor bruid, bruidegom en gasten;

 • Tafelaankleding voor bruiloft: de details die het diner feestelijk omlijsten;

 • Autobloemstuk: maak de trouwauto helemaal af met trouw bloemen;

 • Aankleding locatie: de ceremonie en feestzaal geheel in één stijl vol bloemen en planten.

Plan een afspraak in om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend!

WEDDINGPLANNERS

Ben je op zoek naar een creatieve vaste partner met expertise in bruiloft bloemen als aanvulling op jouw onderneming als weddingplanner? Bij Siebers Bloemwerkers heb je een vast aanspreekpunt, flexibiliteit, een betrouwbare partner en groot talent op het gebied van groene styling en trends op het gebied van bruidsbloemwerk. Van bruidsboeket tot de tafelaankleding van de bruiloft.

Wij gaan graag vrijblijvend in gesprek om een mogelijke samenwerking te bespreken.

  JOUW MOOISTE DAG

  KENNISMAKING

  Een vrijblijvend gesprek waarin jullie dag centraal staat. Door het stellen van de juiste vragen en oprechte aandacht voor het achterliggende verhaal komt de gewenste styling van jullie trouwdag naar boven. Dit gesprek kan plaatsvinden op locatie of in de inspirerende winkel van Siebers Bloemwerkers.

  PRESENTATIE

  Presentatie van de groene omlijsting van jullie trouwdag. Een uitgewerkt plan met de unieke uitstraling die jullie zoeken. In dit plan komen visuele uitwerking, sfeer en budget samen. Een creatieve uitbarsting van Siebers Bloemwerkers die precies aansluit bij jullie perfecte trouwdag.

  TROUWDAG

  Jullie trouwdag. Op de dag zelf is alles tot in de puntjes geleverd. Je hebt aan één blik genoeg en alles loopt volgens plan. Het bruidsbloemwerk overtreft je verwachtingen door creativiteit, vakmanschap en aandacht.

  Plan een afspraak in om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend!

  PROJECTEN

  Laat je verrassen, inspireren en raken door de mooiste bruidsbloemwerken gerealiseerd door Siebers Bloemwerkers.