GROEN- EN BLOEMWERK MET AANDACHT

Binnen al onze expertises hebben wij aandacht voor vakmanschap, techniek, beleving, smaak en die persoonlijke touch. Zo zorgen de Siebers Bloemwerkers ervoor dat iedere groen- en bloembeleving persoonlijk en uniek is naar jouw wens. Je kunt bij ons terecht voor het vieren van speciale momenten tot het stylen van je huis. De Siebers Bloemwerkers staan met aandacht voor je klaar.

INTERIEURBEPLANTING

Een groen gevoel van thuis op het werk en thuis. Een groene leef- en werkomgeving zorgt voor creativiteit, zuurstof en inspiratie. Wij verrassen door groene creaties die precies passen.

ROUWBLOEMWERK

Het omlijsten van een waardig afscheid met behulp van bloemen. Samen creëren we persoonlijk bloemwerk naar wens die passen bij dit moment.

EVENTSTYLING

Een event wordt onvergetelijk door de juiste styling. Groene sfeervolle styling door de beste uit het vak. Alles is mogelijk om een onvergetelijke indruk achter te laten.

BRUIDSBLOEMWERK

Een bruiloft is de mooiste dag van je leven, daarbij horen de mooiste bloemen die jullie liefde laten zien. Van bruidsboeket tot avondstyling, alles om jullie dag tot in de puntjes te stylen.

WINKEL

Bezoek onze winkel met meer dan 1000 m2 groene interieurinspiratie. Wij bieden een uniek en verrassend assortiment en onze bloemwerkers staan met aandacht voor je klaar met passend advies.

WEBSHOP

Bestel eenvoudig en snel de mooiste boeketten via onze webshop. Alle boeketten zijn uniek, verrassend en met aandacht samengesteld. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag geleverd.

PROJECTEN

Laat je verrassen, inspireren en raken door de mooiste projecten vol bloemen en planten gerealiseerd door Siebers Bloemwerkers. De unieke en creatieve bloemist uit Gemert.